6 træk at søge efter, når du vælger en forretningspartner

Når du er lidenskabelig overfor noget og dybt forpligtet til at gøre det vellykket, er det svært at kontrollere.

Men du sikkert allerede forstå, at når det kommer til at lancere din nye forretning, “hvis du vil have det hele til at være rigtigt, gør det selv”, kan du kun få hidtil. Start din egen virksomhed betyder allerede utallige lange timer og sene aftener, og forsøger at bære vægten alene kan let føre til udbrændthed.

Desuden er det faktum, at uanset bredden af ​​din kvalifikation, vil du ikke være ekspert i alle aspekter af din forretningsdrift. Dette gælder især, hvis du planlægger at skalere din virksomhed hurtigt; Udfyldning af hvert papir vil være næsten umuligt.

Løsningen? – Se efter en forretningspartner!

Men at vælge en person, der hjælper dig med at komme i gang og drive en virksomhed, er ikke så nemt som at vælge en ven, du kommunikerer med eller en person, der mener, at din forretningsidé er god. Nogle af de bedste business partnerskaber – tror Steve Jobs og Steve Wozniak Apple, eller Evan Williams og Biz Stone of Twitter – fortjener opmærksomhed, ikke kun for succes, men også ved en kombination af uventede ekstra færdigheder til at skabe den ukuelige duetter. Selvom ikke alle partnerskaber forbliver vage (for eksempel i tilfælde af Jobs og Wozniak), har partnerskabet ret til at fremme forretning til sand storhed.

Så dette er et rimeligt skridt til at tænke omhyggeligt, før du træffer beslutningen, fordi det er meget vigtigt. Vi vender os til specialister fra Young Business Council for at få råd om, hvad vi skal se efter i en potentiel forretningspartner; Her er seks områder, som de kaldte det vigtigste.

6 Nøglefunktioner til at finde en potentiel forretningspartner

  1. Find en person, du stoler på

Lad os starte med det indlysende – det sidste du vil have, er en partner, du ikke kan regne med.

“Et succesfuldt partnerskab er baseret på mange ting, men tillid og pålidelighed er afgørende,” siger Greg Mercer fra Jungle Scout. “En pålidelig samarbejdspartner vil dele deres passion og ambition, udfordre dig og bringe nye færdigheder og ideer. Men først, vil der altid være et element af tillid til, at du to er kaldet til at arbejde effektivt i enhver situation sammen.”

Når du vurderer, om du skal lave en ny partner, skal du tænke på at kontrollere deres pålidelighed ved at give dem lidt “hjemmearbejde”, inden du træffer en endelig beslutning. Dette bør ikke være svært eller kompliceret, men sørg for, at de kan leveres regelmæssigt, så de kan ledsage dig, når de siger, at de vil, vil deltage i møder i tide mv. Du vil være i stand til at lære meget af disse interaktioner og potentielt placere røde flag, før partnerskabet bliver officielt. Hvis det er en fyr, der hele tiden annullerer og omskifter i sidste øjeblik, er det formentlig et dårligt tegn.

hvad man skal se efter i en forretningspartner

  1. Se efter flere træk

Kan du huske de bemærkelsesværdige forretningspartnerskaber, jeg nævnte tidligere? Det, der ofte har været vellykket, var en ideel kombination af yderligere funktioner.

Udover færdigheder skal man også være opmærksom på partnere med yderligere personlige kvaliteter. En grundlægger, der er stille, diskret og interagerer godt med hinanden, kan finde en mere sosial og populær partner. På samme måde kan et charter, der har tendens til at forfølge alle de skinnende ting, der er på vej på vej være godt tjent med at finde en partner med en person mere afbalanceret og berettiget.

“Den vigtigste ting du kan finde i en virksomhed partners personlighed og attitude, der arbejder synergistisk med hende,” siger Michael Spinoza, de Unleashed Technologies.

Spinoza understreger, at yderligere funktioner personlighed kan påvirke den overordnede ledelse af virksomheden: “Find en person, der vil hjælpe med at afbalancere lederskab ligningen for din virksomhed er vigtigt ikke kun for erhvervslivet, men for medarbejderne,” siger han. “Denne tilgang bidrager til større tillid mellem partnere og gennemsyrer hele organisationen.”

3 tips for at undgå frygten for turbulens i den næste flyvning

Turbulens – en af ​​de værste begivenheder under flyvningen. Men denne frygt falder, hvis vi husker, at turbulens ikke er farlig, og at siddende ved vingerne reducerer signifikansen af ​​skælv.

Hvad skal man se efter i en forretningspartners beslutning

  1. Find en person, der udfordrer dig

“Det første du skal se efter i en iværksætter er en, der udfordrer dig til at være bedre hver dag,” siger Sunatt fra Fat merchant.

Virkeligheden er, at du vil opleve dage, når du føler dig uinspireret, vred og bare udslettet. En af fordelene ved at have en forretningspartner i disse vanskelige dage er, at de skal kunne genskabe din foretning.