Hvorfor at tage tid ud er tid godt brugt?

Når du bare prøver at få din virksomhed væk fra jorden, er det ikke altid høj prioritet at have det sjovt. Du er mere fokuseret på din forretningsplan, overgangsstrategi til markedet, finansielle indikatorer og måske det vigtigste øjeblik. Men din virksomhed vil afspejle din holdning, og hvis du ikke har gas, vil kunderne føle det.

Når du tilføjer mere sjov til din dag, har forskning vist, at du er blevet mere produktiv. Hvad mener jeg, mere sjovt? Når virksomhedsledere tilføjer betydelige og korte nedskæringer hele dagen, er de (og deres medarbejdere) mere produktive og føler sig bedre.

Side vittigheder! En undersøgelse fra Harvard Business Review og Energy Project viste, at når supervisoren opfordrede holdmedlemmer til at tage regelmæssige pauser, var medarbejderne 81 procent mere tilbøjelige til at forblive hos virksomheden og havde en 78 procent stigning i deres sundhedsmæssige sans og trivsel,

Hvis det ikke var nok, fandt den samme undersøgelse også, at de, der tog pauser mindst hvert 90 minut, rapporterede en 40% stigning i kreativ tænkning og 28% fokusforbedring.

Da dine dage bliver mere trættende og arbejder hårdere end forventet, er det vigtigt at huske at have det sjovt. Ikke kun for at få dig til at føle dig bedre, men også for at hjælpe dig med at holde op på opgaven og gøre mere. Ved at tage regelmæssige pauser styrker du din virksomhed.

3 måder at have mere sjov på (og vær mere produktiv)

Nu hvor du ved hvorfor du bør tage fornuftige og sjove pauser (eller som jeg gerne kalder dem, en “oase”) er det tid til at handle. Her er tre tip, der hjælper dig med at komme i gang på din vej til at have det sjovt på arbejdspladsen og være mere produktiv.

Læser en bog livscyklus koncept

  1. Oplev din sjov

Som voksne har mange af os glemt, hvordan man værdsætter. Dette kan virke mere truende for folk, der lige har startet deres forretning siden du er ansvarlig.

For at finde ud af, hvad du vil gøre for din pause, gå tilbage til visdom af babyens mund (med nogle forbehold, selvfølgelig).

Et af de mest bemærkelsesværdige kendetegn ved børn er den vidunderlige måde, hvorpå de ser verden. De opdager sjov og spiller hvor som helst, uanset hvilke ressourcer der er til rådighed.

Nu er det tid til at lave en liste! Jeg kalder dette “oase-listen” – enkelheden af ​​afspilningslisten med glæden ved bucket list, men med nul fiasko, lidt pres og lave omkostninger i form af tid eller penge. Dette er ting, der bringer lidt glæde, glæde, afslapning og genopladning til din dag.

Forfatter Dave Crenshaw, har det sjovt at observere tyngdekraften.

Din oase liste kan sorteres efter den tid, der bruges til hver begivenhed – mindre end 15 minutter, 15-30 minutter, mere end 30 minutter osv. D. Start med at optage alle de ting du kan lide, om det er en kort gåtur ned ad gaden, der er sød fornøjelse, at spille videospil, at finde et roligt sted til meditation, at læse flere kapitler i en bog og lytte til en lydbog.

“Oasis” er det øjeblik du opretter. Det opsummerer, hvad du ville beskrive som en betydelig rækkevidde. Disse vil være de ting, du kan vende tilbage til, når du er klar til oasen.

Scheduler; livscyklus koncept

  1. Afbrydelsesplan

Så er det tid til at installere en prøve af din oase. Uanset hvad der kan ske med arbejde, kommer din oase (flertals oasen!) Først.

Det betyder, at de skal være på din dagsorden først. Oasen er ikke hvad der sker i slutningen af ​​dagen; Dette er en kritisk del af arbejdsdagen. Begynd med at planlægge en mikro-oase i 10 til 20 minutter om dagen og vælg en handling fra oase listen, der passer inden for denne tidsramme. Så gør dig klar til at planlægge en længere pause i 60-90 minutter, hvilket kan give dig mulighed for at gå til gymnastiksalen, yogaklassen eller anden fysisk aktivitet.

Du vil vide på hvilke tidspunkter af dagen du planlægger det på grund af dets ultra-interval tempo. Dette er din “watch body” arbejde. Opdaget af drømforsker Nathan Kleitman, dette er den “grundlæggende cyklus af aktiviteter”. Ultradikale rytmer er kortere og gentagne mønstre i vores cirkadiske dag.

Hver af os har en ideel cyklus, hvor længe de kan arbejde, før de har brug for en pause. Ligesom hver person har unikke behov for en natdrøm, bør en pause i en persons arbejde ske hver 90 til 120 minutter.

Hvordan vil du vide din? Eksperimentation, selvfølgelig! Hold pause i forskellige perioder i en uge, og se hvad der synes bedst for dig. Når du finder din perfekte rytme, skal du gentage aftaler på kalenderen hver dag.

Jeg gav dette råd til en af ​​mine CEO-klienter; straks efter middagen hver dag kaldte hun en lille oase for at besøge en særlig ven.

I sin kalender skabte hun en gentagen foranstaltning